Εταιρεία

Άριστη ποιότητα υλικών και υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!!

Επικοινωνήστε μαζί μας..

Επώνυμο (απαραίτητο)

Όνομα (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Κινητό

Όταν οι κόποι, οι δημιουργίες, οι αγάπες σας χρειάζονται ένα αποτελεσματικό και αξιόπιστο σύστημα συναγερμού είμαστε εδώ για εσάς. Η SECURITY SYSTEMS μελετάει το χώρο, εκμεταλλεύεται την εμπειρία, την τεχνογνωσία και φροντίζει η εγκατάσταση του συναγερμού να εξασφαλίζει την απόλυτη αξιοπιστία του συστήματος.

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σας παρέχει ακόμα σύστημα πυρανίχνευσης γιατί η απαίτηση για αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα είναι απόλυτη και πλέον σίγουρη.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Το νευραλγικό κέντρο της SECURITY SYSTEMS. Ό,τι πιο επιλεγμένο από ηλεκτρονικό σύστημα επικοινωνίας σε συνδυασμό με τους άρτια εκπαιδευμένους ανθρώπους της SECURITY SYSTEMS. Πάντα έτοιμοι να δεχθούν την ειδοποίηση και να δράσουν αστραπιαία. Διατηρούμε κέντρο λήψεως σημάτων που λειτουργεί 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο προκειμένου να δέχεται σήματα επείγουσας ανάγκης.

Η SECURITY SYSTEMS με την 20ετή εμπειρία και το υψηλό επίπεδο γνώσεων των στελεχών μας, κατατάσσει την εταιρεία μας σε μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του χώρου στον σημαντικό και ταυτόχρονα ευαίσθητο χώρο της ασφάλειας. Ακολουθώντας την ραγδαία ανάπτυξη της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, που επέφερε δραματικές αλλαγές στα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους οίκους του εσωτερικού και καινοτομούμε τοποθετώντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, τόσο στην καταγραφή όσο και στην μετάδοση της πληροφορίας.

Οι βασικές αρχές της SECURITY SYSTEMS είναι:

  • Η παροχή αξιόπιστων και υψηλών προδιαγραφών προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Η συνεχής ανάπτυξη και προσαρμογή στο διαρκώς εξελισσόμενο τεχνολογικό περιβάλλον.

Ορισμένοι από τους πελάτες μας..